YHS_4975

Kennismaking en rondleiding

Je staat voor een belangrijke keuze: een fijne en goede school kiezen voor je kind. Graag helpen we je om die keuze van harte en weloverwogen te maken!

We raden je aan om je rond de tweede verjaardag van je peuter te gaan oriƫnteren op een geschikte basisschool. Een bezoekje aan verschillende scholen samen met je kind is een fijne manier om tot een goede keuze te komen.

Jullie zijn natuurlijk van harte welkom op De Regenboog! Maak snel een afspraak.

Leerlingen van een andere school

Wanneer je kind nu op een andere basisschool zit en naar De Regenboog wil komen, dan kun je contact opnemen met de directeur om een afspraak te maken voor een rondleiding en een oriƫnterend gesprek. We bekijken tijdens en na het kennismakingsgesprek of we goed kunnen inspelen op de (speciale) onderwijsbehoeften van je kind (zie pdf aannamebeleid). In ons schoolondersteuningsprofiel staat welke extra zorg en uitdaging we kinderen kunnen bieden. Ook in hogere leerjaren krijgt je kind de ruimte om aan de nieuwe situatie te wennen. In het belang van een zorgvuldige overstap van leerlingen hebben we met alle scholen in de regio de afspraak dat veranderen van school in principe per zomervakantie gebeurt.

Aanmelden